Politica de retur

Noi, la Weddpaper, facem tot posibilul sa livram clientilor nostri cele mai bune rezultate, pentru ca suntem constienti ca se pregatesc de unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor si trebuie ca totul sa fie perfect.

Daca, totusi, indifferent de motive, doriti sa returnati produsele comandate, aveti dreptul legal sa faceti acest lucru, prin retragere din contract, in termen de 14 zile de la data la care ati intrat in posesia produselor.

Atunci când renunţaţi la contract trebuie să urmati cativa pasi:

  • Sa ne comunicati in scris intentia dumneavoastra de retur (recomandat, prin e-mail, la adresa contact@weddpaper.ro) sau completati formularul de retur de pe site.
  • Dupa ce veti primi de la noi mailul de inregistrare a cererii dumneavoastra, va trebui sa ne furnizati in scris contul bancar in care doriti sa va rambursam banii.
  • Va asigurati ca produsele returnate ajung la noi, dumneavoastra suportand cheltuielile de livrare.
  • Dupa receptionarea si evaluarea produselor returnate, va vom comunica in scris raspunsul nostru.
  • In termen de maximum 7 zile lucratoare va vom restitui contravaloarea produselor achizitionate. Costurile de transport, daca exista, nu se vor rambursa.

RESTRICTII PRIVIND RETURUL PRODUSELOR

Site-ul www.weddpaper.ro comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014

Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

In aceasta categorie intra orice produs de papetarie (printabil) ce a fost personalizat cu text furnizat de client sau a carui grafica a fost modificata dupa specificatiile clientului: invitatii de nunta, invitatii de botez, plicuri de bani personalizate, meniuri, plac-card-uri, etichete, opisuri.

In cazul in care nu este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari si fara urme de folosinta sau degradare.

RETURUL PRODUSELOR NECONFORME TEHNIC

Chiar daca este vorba despre produse personalizate, aveti dreptul de a le returna daca semnalati existent unor defecte sau vicii de fabricatie. In aceasta categorie pot intra: vicii ale procesului tehnologic de imprimare, defecte aparute in urma procesului de laminare, vicii de fabricatie ale cartonului folosit, erori aparute in urma procesului de ghilotinare.

In acest caz, va rugam sa ne contactati si sa ne descrieti natura problemei, de preferat ilustrata de fotografii. De asemenea, va rugam sa specificati daca doriti rambursarea banilor sau refacerea produselor.

Nu se considera defect tehnic si nu se incadreaza in politica de returnare, greselile de tipar sau de asezare in pagina, daca acestea au fost existente si nesemnalate in documentul digital trimis clientului inainte de printare, pentru confirmare.

Adresa de returnare:

Str. Pucheni, 139 – 149, bloc 2, ap. 3, sector 5, Bucuresti.

Date de contact:

Mail: contact@weddpaper.ro

Telefon: 0766696529