1. CONDIŢII GENERALE 

Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare “Client”) către societatea SC Custom Wedding Design SRL, care opereaza site-ul www.weddpaper.ro denumita in continuare Vanzator. Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate SC Custom Wedding Design SRL si nu se pot folosi sau copia fara acordul scris al proprietarului. Folosirea fără acordul scris al SC Custom Wedding Design SRL a oricăror elemente de pe www.weddpaper.ro ( imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) se pedepsește conform legilor în vigoare.

Includerea oricăror produse sau servicii pe weddpaper.ro la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

2. PLASAREA COMENZII

Prin inregistrarea unei comenzi pe site-ul www.weddpaper.ro, dar numai dupa confirmarea acceptarii acesteia de catre Vanzator, Clientul se constituie in parte a contractului la distanta cu SC Custom Wedding Design SRL, fara prezenta fizica simultana a celor doua parti.

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însa uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului tau. Exista posibilitatea sa exste o mica diferenta a nuantelor de culori intre produsele expuse pe site si produsul fizic. Clienții www.weddpaper.ro vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate produce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Doar persoanele fizice cu vârsta minimă de 18 ani și care au rezidență sau o altă adresă în România pot plasa o comandă.

Comandarea oricarui produs de la www.weddpaper.ro se poate face prin intermendiul site-ului sau prin email.

3. OBLIGATIILE CLIENTILOR

Prin lansarea unei comenzi pe www.weddpaper.ro confirmati urmatoarele:

 • aveti varsta minima 18 ani
 • veți furniza cu acuratețe detaliile necesare personalizarii produselor alese.
 • va asumati raspunderea pentru acuratetea informatiilor transmise.
 • va asumati raspunderea pentru verificarea si transmiterea confirmarii bun de tipar.

Dorim să vă informam că produsele nu se dau catre productie pana nu avem confirmarea dumneavoastra pe mail.

4. PREȚUL BUNURILOR ȘI REDUCERI

Preturile afisate pe weddpaper.ro sunt exprimate in LEI

Prin transmiterea comenzii, consumatorul confirmă că a fost informat că livrarea bunurilor depinde de plata prețului de achiziție sau a altor taxe, a căror valoare finală va fi notificată consumatorului înainte de transmiterea comenzii.

Prin prezentul document clientul confirma că, dacă site-ul web afiseaza un preț pentru bunuri care este evident eronat, din cauza unor erori tehnice sau umane, Vânzătorul va avea dreptul să rezilieze Contractul, chiar după ce consumatorul a primit e-mailul de confirmare a primirii comenzii. În acest caz, Vânzătorul va informa cu promptitudine consumatorul despre această situație. Dacă există dubii cu privire la preț, Vânzătorul solicită consumatorului să îl contacteze cu promptitudine și Vânzătorul va confirma consumatorului dacă prețul este corect.

Avisia are dreptul sa modifice preturile produselor de pe site-ul web, fara a notifica utilizatorii. Clientul este de acord că este responsabilitatea lui să urmăreasca modificările efectuate pe site.

5. LIVRARE SI TRANSPORT

Articolele comandate de pe www.weddpaper.ro pot fi livrate numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

Termenul de livrare:

Fiind vorba despre produse personalizate, ce presupun mai multe etape de creatie, perioada de executie presupune 2 – 5 zile lucratoare pentru realizarea grafica si 4 – 7 zile lucratoare ( de la Bunul de tipar) pentru procesele de print si asamblare.

Aceste termene pot suferi modificari, in functie de volumul comezilor. In cazul in care estimam depasirea termenului comunicat, va vom comunica in scris sau telefonic.

Modalitatea de livrare:

Produsele vor fi livrate printr-o companie de curierat rapid.

Cost de livrare:

Costul de livrare la domiciliu, prin curier rapid, va fi suportat de client. Acesta poate varia, in functie de greutatea coletului, si va fi afisat in sumarul cosului, in timpul procesului de Check out, inainte de confirmarea comenzii.

6. MODALITATEA DE PLATA

In acest moment, la achizitia de pe www.weddpaper.ro, aveti la dispozitie doua modalitati de plata:

 • Transfer bancar. Plata prin transfer bancar direct se face la momentul emiterii facturii atunci cand comanda este gata de livrare.

CUSTOM WEDDING DESIGN SRL
BANCA TRANSILVANIA
IBAN: RO40BTRLRONCRT0341081201
BIC/Swift: BTRLRO22

Plata pentru suma totala din comanda facuta, NU se face inainte ca factura sa fie emisa.
Dupa ce avem confirmarea dumneavoastra ca produsele se pot produce si le avem gata pentru livrare, o sa primiti factura pe email.
Suma care se plateste in contul weddpaper,ro, este cea scrisa in factura, nici mai mult, nici mai putin.

 • Plata in numerar, la livrare. Aceasta se va face catre reprezentantul firmei de curierat, in sistem ramburs.

7. POLITICA DE RETUR

Noi, la Weddpaper, facem tot posibilul sa livram clientilor nostri cele mai bune rezultate, pentru ca suntem constienti ca se pregatesc de unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor si trebuie ca totul sa fie perfect.

Daca, totusi, indifferent de motive, doriti sa returnati produsele comandate, aveti dreptul legal sa faceti acest lucru, prin retragere din contract, in termen de 14 zile de la data la care ati intrat in posesia produselor.

Atunci când renunţaţi la contract trebuie să urmati cativa pasi:

 • Sa ne comunicati in scris intentia dumneavoastra de retur (recomandat, prin e-mail, la adresa contact@weddpaper.ro sau prin intermediul Formularului de retur de pe site)
 • Dupa ce veti primi de la noi mailul de inregistrare a cererii dumneavoastra, va trebui sa ne furnizati in scris contul bancar in care doriti sa va rambursam banii.
 • Va asigurati ca produsele returnate ajung la noi, dumneavoastra suportand cheltuielile de livrare.
 • Dupa receptionarea si evaluarea produselor returnate, va vom comunica in scris raspunsul nostru.
 • In termen de maximum 7 zile lucratoare va vom restitui contravaloarea produselor achizitionate. Costurile de transport, daca exista, nu se vor rambursa.

8. RESTRICTII PRIVIND RETURUL PRODUSELOR

Site-ul www.weddpaper.ro comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014

Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

In aceasta categorie intra orice produs de papetarie (printabil) ce a fost personalizat cu text furnizat de client sau a carui grafica a fost modificata dupa specificatiile clientului: invitatii de nunta, invitatii de botez, plicuri de bani personalizate, meniuri, plac-card-uri, etichete, opisuri.

In cazul in care nu este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari si fara urme de folosinta sau degradare.

9. RETURUL PRODUSELOR NECONFORME TEHNIC

Chiar daca este vorba despre produse personalizate, aveti dreptul de a le returna daca semnalati existent unor defecte sau vicii de fabricatie. In aceasta categorie pot intra: vicii ale procesului tehnologic de imprimare, defecte aparute in urma procesului de laminare, vicii de fabricatie ale cartonului folosit, erori aparute in urma procesului de ghilotinare.

In acest caz, va rugam sa ne contactati si sa ne descrieti natura problemei, de preferat ilustrata de fotografii. De asemenea, va rugam sa specificati daca doriti rambursarea banilor sau refacerea produselor.

Nu se considera defect tehnic si nu se incadreaza in politica de returnare, greselile de tipar sau de asezare in pagina, daca acestea au fost existente si nesemnalate in documentul digital trimis clientului inainte de printare, pentru confirmare.

10. LIMITAREA RASPUNDERII PRIVIND IMAGINILE ILUSTRATIVE

Imaginile produselor de pe weddpaper.ro au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Exista posibilitatea sa existe mici diferente de nuanta, ton sau intensitate a culorior intre intre produsele expuse in pozele de pe site si produsul finit. Produsele de pe site sunt afisate RGB si produsele fizice sunt imprimate CMYK.

Toate imaginile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site, fie ele fotografii sau materiale video,  nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC Custom Wedding Design SRL, acestea avand exclusiv titlu de prezentare.

11. LIMITAREA RASPUNERII PRIVIND FUNCTIONAREA SITE-ULUI

Site-ul www.weddpaper.ro este găzduit pe servere de tipul „Shared Hosting“. In cazul anumitor erori aparute in site-ul weddpaper.ro, SC Custom Wedding Design SRL nu va putea fi facută responsabilă, oricare ar fi motivul aparitiilor lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, actualizări sau folosirea anumitor browsere..

In folosirea site-ului weddpaper.ro implica si accesarea de link-uri interne sau externe. In cazul unor prejudicii create de anumite pagini sau link-uri, SC Custom Wedding Design SRLnu-si asuma raspunderea.

12. LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII PENTRU COMENTARIILE UTILIZATORILOR

Pesoanele care viziteaza site-ul www.weddpaper.ro pot adauga comentarii si review-uri paginilor sau produselor afisate pe site doar dupa crearea unui cont. Comentariile sau review-urile se fac in momentul in care comanda facuta este declarata inchisa de catre Vanzator. Cumparatorul primeste pe adresa de mail, din comanda, posibilitatea de a face un comentariu sau un review produsului achizitionat.

Weddpaper îşi rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conţinut ilegal, obscen, ameninţător, defăimator, care tulbură în vreun fel viaţa privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conţin viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. SC CUSTOM WEDDING DESIGN SRL nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată să platească nici un fel de despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări.

13. POLITICA DE COOKIES

Pentru o experienta cat mai buna de navigare, acest site foloseste module cookie sau tehnologii similare. Prin continuarea utilizării serviciilor noastre, consideram că sunteți de acord cu utilizarea acestor module cookie. Aflați mai multe despre modulele cookie și despre modul în care le puteți refuza.

14. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SC CUSTOM WEDDING DESIGN SRL si Client se vor rezolva pe cale amiabila  in termen de 15 zile de la data sesizarii in scris de catre utilizator sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Entitatea relevantă pentru soluționarea alternativă a litigiilor cu consumatorii va fi Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sau altă persoană fizică autorizată relevantă, înregistrată în lista entităților competente pentru soluționarea alternativă a litigiilor ținută de Ministerul Economiei Romane (lista este disponibilă la adresa http://www.anpc.gov.ro). Consumatorul poate să aleagă dintre entitățile sus-menționate competente pentru soluționarea alternativă a litigiilor cu consumatorii entitatea căreia să i se adreseze.

15. FORTA MAJORA

Nicio parte nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul  extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

16. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Vânzătorul va prelucra datele cu caracter personal ale consumatorului în conformitate cu termenii și condițiile prevăzute în Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal disponibilă AICI.

Prin prezentul document, consumatorul confirmă și este de acord cu acești termeni și condiții de prelucrare a datelor cu caracter personal.

17. PROGRAM DE LUCRU

Accesarea site-ului si plasarea de comenzi online se poate face oricand, 24 ore din 24. Dupa efectuarea comenzii, o sa primiti un mail automat de care va confirma ca am primit comanda dumneavoastra. Un reprezentant Weddpaper va va raspunde printr-un mail pentru confirmare si procesare, in timpul programului de lucru.

Comenzile sunt procesate de luni până vineri în intervalul orar 9.00 -17.30.

Comenzile efectuate în afara programului, vor fi procesate a doua zi.

Comenzile efectuate în perioada sărbătorilor legale vor fi procesate în prima zi lucrătoare.

18. DATE DE CONTACT

Adresa de livrare:

Str. Pucheni, nr.139-149, bl. 2,  ap. 3, Bucuresti, sector 5

Adrese de mail:

contact@weddpaper.ro

Numar de telefon:

+40766696529

Cosul Meu
Aproape Wishlist
Categorii